Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa toc
Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei. Dupa inca o jumatate de ora de fiert se adauga orezul fiert separat. Se amesteca apoi galbenusurile cu smantana, se adauga in ciorba, treptat, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie, condimentele dupa gust si leusteanul tocat marunt.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn preparat atat de simplu, gata in maxim 20 de minute, foarte satios si gustos. Se poate servi simplu, cu ganitura, salata,...
Piept de pui la grill cu branzeturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii