Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa to
Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, si putina sare. Se fierbe totul acoperit, la foc mic. Se adauga orezul fiert separat cand zarzavatul este fiert, se acreste cu zeama de varza data in clocot separat si se parfumeaza cu leustean tocat.
Se serveste calda.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Supa mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii