La ciorba de potroace borsul este inlocuit cu zeama de varza. Se fierb aripile, picioarele, gatul si pipota de gasca sau de curcan, taiate in bucati potrivite.
La ciorba de potroace borsul este inlocuit cu zeama de varza. Se fierb aripile, picioarele, gatul si pipota de gasca sau de curcan, taiate in bucati potrivite. Se adauga un morcov, un patrunjel, un sfert de telina si o ceapa taiata marunt, orezul ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza, care se toarna in oala cand carnea si zarzavatul fierbe. Se potriveste de sare. Se adauga patrunjel si marar verde taiate fin.
Ciorba de potroace se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii