Se spala ciocanelele si ciupercile si se pun impreuna la fiert. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, morcovii, usturoiul, toate curatate si tocate marunt.
Se spala ciocanelele si ciupercile si se pun impreuna la fiert. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, morcovii, usturoiul, toate curatate si tocate marunt. Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga taitetii si cateva linguri de delikat bors magic.
Se serveste presarata deasupra cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii