Se spala ciocanelele si ciupercile si se pun impreuna la fiert. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, morcovii, usturoiul, toate curatate si tocate marunt.
Se spala ciocanelele si ciupercile si se pun impreuna la fiert. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, morcovii, usturoiul, toate curatate si tocate marunt. Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga taitetii si cateva linguri de delikat bors magic.
Se serveste presarata deasupra cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii