Aceasta delicioasa ciorba are in compozitie suc de rosii, conopida, ceapa verde, usturoi, ardei capia si gogosari.
Legumele se curata si se taie dupa preferinta.Se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie. Se adauga apoi 4 l de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Conopida se desface buchetele si se oparesc in apa cu sare. Se adauga in ciorba sucul de rosii si se mai lasa 20 de minute la fiert. Se adauga sare, piper, maggi bors si spre sfarsitul fierberii se pun si buchetelele de conopida in ciorba.
Se serveste ornata cu ceapa verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii