Aceasta delicioasa ciorba are in compozitie suc de rosii, conopida, ceapa verde, usturoi, ardei capia si gogosari.
Legumele se curata si se taie dupa preferinta.Se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie. Se adauga apoi 4 l de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Conopida se desface buchetele si se oparesc in apa cu sare. Se adauga in ciorba sucul de rosii si se mai lasa 20 de minute la fiert. Se adauga sare, piper, maggi bors si spre sfarsitul fierberii se pun si buchetelele de conopida in ciorba.
Se serveste ornata cu ceapa verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii