Se pune la fiert zarzavatul; cand acesta este aproape fiert, se pune si salata tocata. Separat intr-o tigaie mai mare se face o omleta cu kaiserul tai
Se pune la fiert zarzavatul; cand acesta este aproape fiert, se pune si salata tocata. Separat intr-o tigaie mai mare se face o omleta cu kaiserul taiat marunt. Aceasta se taie in bucati si se adauga in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba 5-7 min. pentru a se aroma intreaga ciorba, se condimenteaza, se adauga borsul si se ia de pe foc dupa inca 3 min.
Se serveste calda, cu o lingura de smintina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii