Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul se taie fin si se pun la fiert cu apa ½ ora; se strecoara, aruncindu-se zarzavatul. Intre timp se freaca ga
Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul se taie fin si se pun la fiert cu apa ½ ora; se strecoara, aruncindu-se zarzavatul. Intre timp se freaca galbenusurile cu faina, smintina, sarea si otetul, apoi se adauga cite putin din zeama de zarzavat strecurata, amestecind cu lingura fara intrerupere pina cind se termina toata zeama. Se pune la foc si se adauga salata, spalata bine si taiata bucati mari. Se lasa sa dea un singur clocot. Se taie slanina bucati, se prajeste in tigaie si se toarna peste ea ouale batute cu lapte si putina sare. Omleta obtinuta se taie fisii ca taiteii mari, se pune in castron, iar peste ea se toarna ciorba fierbinte.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si presarat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii