Ciorba de salata verde

Ceapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata spalata si taiata subtire

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate cu miezul tare
  • 6 fire de ceapa verde
  • verdeata tocata (patrunjel si marar)
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura de leustean
  • 4 oua
  • otet
  • sare
  • 1
  • 5 l apa

Mod de preparare

Ceapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata spalata si taiata subtire si se lasa la fiert din nou. Ciorba se acreste cu otet, dupa gust. Din patru oua se face o omleta, se taie fideluta si se pune intr-un castron. Peste omleta se toarna ciorba.


Se serveste atat calda, cat si rece.

Alte retete de ciorbe:

Ciorba de stevie cu smantana

Ciorba de conopida Ciorba de varza dulce cu iaurt

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci