Ceapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata spalata si taiata subtire
Ceapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata spalata si taiata subtire si se lasa la fiert din nou. Ciorba se acreste cu otet, dupa gust. Din patru oua se face o omleta, se taie fideluta si se pune intr-un castron. Peste omleta se toarna ciorba.
Se serveste atat calda, cat si rece.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba de stevie cu smantana
Ciorba de conopida Ciorba de varza dulce cu iaurt

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii