Ciorba de stevie e o mancare sanatoasa, plina de legume si vitamine. Pentru a prepara aceasta reteta e nevoie de: morcovi, ceapa, cartofi, orez, ulei.
Ciorba de stevie este inainte de toate foarte sanatoasa. Zarzavatul pentru ciorba se curata pe rand. Prima data morcovul, apoi ceapa si pastarnacul si se pun la fiert cu sare. Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii taiati cubulete. Cand au fiert si cartofii se adauga orezul si borsul. Se curata apoi stevia, se spala bine si se taie fasii. Se caleste apoi intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de bulion. Dupa ce s-a inmuiat putin se adauga in oala in care a fiert zarzavatul. La final se adauga putin leustean tocat.
Alte ciorbe recomandate:
Ciorba de legume
Ciorba de fasole
Ciorba cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii