Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se
Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se strecoara si se arunca prima apa. Se spala oala si carnea si se pune din nou la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa si zarzavatul si se continua fierberea. In absenta rosiilor punem bulion.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si taiteii si se mai fierbe 5 minute, apoi leusteanul tocat marunt. Dupa ce s-a luat oala de pe foc se poate drege cu un galbenus de ou amestecat cu smantana care se adauga in oala de ciorba.
Se serveste calda.
Alte retete de ciorba recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii