Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se prajesc usor cu uleiul. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 1
Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se prajesc usor cu uleiul. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote, se adauga pasta de rosii, sarea si se lasa sa fiarba pina este gata varza.
Se drege cu smintina (facultativ)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantana
Comentarii