Morcovul, patrunjelul si ceapa, curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se prajesc usor intr-o lingura de unt. Se adauga apa si se la
Morcovul, patrunjelul si ceapa, curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se prajesc usor intr-o lingura de unt. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune varza taiata fin. Dupa ce da cateva clocote, se adauga rosiile oparite si trecute prin strecuratoare, sarea si se lasa sa fiarba pina este gata varza. Se adauga verdeata tocata si oul batut cu zeama de lamiie.
Se poate servi cu smantana si ardei iute murat. Alte retete cu varza:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii