Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma ca
Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat marunt. Cind s-a inmuiat zarzavatul, iar carnea este fiarta, se adauga zeama de varza acra, dupa gustul fiecaruia. Daca este nevoie, se mai pune putina sare. Dupa ce s-a racit putin ciorba, se drege cu un ou batut bine.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii