Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita tocata, un ou, sare, piper, doua linguri de orez.
Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita tocata, un ou, sare, piper, doua linguri de orez spalat se face o pasta bine amestecata, care se lasa sa stea timp de jumatate de ora. Punem o cratita cu 3 l de apa sa fiarba, iar cand clocoteste apa, facem bile rotunde din compozitia de carne si le punem la fiert. Dupa primul clocot, luam spuma si adaugam zarzavatul – un morcov, un ardei, o telina mica, un patrunjel, toate taiate cubulete mici, o ceapa tocata fin si 2-3 rosii date pe razatoare. Lasam la fiert 35-40 de minute, apoi adaugam 1 l de bors de putina fiert cu putina sare si o crenguta de leustean. Dam gust de sare si piper. inchidem focul, adaugam patrunjel tocat fin si tarhon tocat.
Dupa dorinta, ciorba de perisoare o putem drege cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii