Ciorba dreasa cu smantana

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ceapa, dovecei, morcovi, ardei, piept de pui, smantana, ulei, patrunjel, sare si piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 piepti de pui
  • 300 ml smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Ciorba dreasa cu smantana este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba se pune pieptul de pui la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi se adauga legumele tocate si calite in prealabil in ulei. Dupa ce pieptul de pui a fiert, se scoate, se feliaza si se adauga inapoi in ciorba. Se condimenteaza, apoi se opreste focul si se adauga smantana batuta cu ouale.


Ciorba dreasa cu smantana se serevste cu patrunjel tocat presarat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori