Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, s
Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, se fierbe. O foaie de taitei uscata se rupe cu mana si pastele se prajesc in untura pana devin aurii si se adauga la ciorba, se fierb.
Alte retete culinare:
Chiftele dovlecei
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii