Pentru ciorba ruseasca cu smantana se fierbe carnea la fel ca la borsul taranesc. Se pune tot zarzavatul taiat marunt si se adauga si putina sfecla taiata ca fideaua.
Pentru ciorba ruseasca cu smantana se fierbe carnea la fel ca la borsul taranesc. Se pune tot zarzavatul taiat marunt si se adauga si putina sfecla taiata ca fideaua. Se adauga borsul fiert separat, verdeata, sare. Se bate bine in castron galbenusul cu doua linguri de smantana. Se toarna borsul amestecand incet.
Ciorba ruseasca cu smantana se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii