Ciorbita de porc necesita urmatoarele ingrediente: carne de porc, legume, verdeata, bors acru, pasta de tomate si condimente.
Se spala carnea si se taie bucatele, apoi se pune la fiert in apa rece. Se curata legumele si se taie in functie de preferinte. Se caleste ceapa in ulei, se adauga restul de legume si afumatura. Se curata apa de spuma, apoi cand este aproape fiarta carnea, se adauga legumele. Se pune o parte din verdeata tocata marunt si se fierbe la foc potrivit. Se adauga spre sfarsit cartoful, si borsul, dat in clocot separat. Se mai adauga pasta de tomate, se sareaza si la sfarsit de adauga un ou frecat cu smantana.
Se serveste calda, presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii