Ciroba de potroace

Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciroba de potroace

Ingrediente

  • 1 tacam de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 cana de orez
  • 500 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • sare

Mod de preparare

Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa la foc mic cca 15 min, dupa care se adauga orezul. Cand toate au fiert, se pune borsul, leusteanul si se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic 5 min.


Se serveste cu ardei iute.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci