Pentru sarbusca sau ciorba de cartofi cu malai se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt.
Pentru sarbusca sau ciorba de cartofi cu malai se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Dupa ce se fierb si cartofii, se toarna zerul ramas de la strecuratul branzei de vaci. Se potriveste de sare. Se lasa sa dea din nou in clocot si se adauga o lingura de malai tumat in ploaie, ca grisul. Dupa cateva minute ciorba este gata.
Sarbusca se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii