Se curata, se spala si se taie fideluta sau se dau pe razatoare legumele, inafara de fasolea boabe si de rosii. Acestea se pun la fiert separat, iar
Se curata, se spala si se taie fideluta sau se dau pe razatoare legumele, inafara de fasolea boabe si de rosii. Acestea se pun la fiert separat, iar apoi se trec prin sita impreuna cu legumele pasate. Se pune compozitia din nou in vas, cu supa in care au fiert si se lasa sa dea in 2-3 clocote. Intre timp se amesteca oul batut in supa si se adauga cele 2 linguri de cascaval ras. Se amesteca totul bine si se ia de pe foc.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii