Intr-o oala se caleste ceapa in ulei. Cind e transparenta, se adauga usturoiul si mirodeniile si se mai tine 1-2 minute. Apoi se pun restul de ingredi
Intr-o oala se caleste ceapa in ulei. Cind e transparenta, se adauga usturoiul si mirodeniile si se mai tine 1-2 minute. Apoi se pun restul de ingrediente, in afara de spanac. Boabele de naut trebuie sa fie acoperite cu lichid. Daca nu, se mai adauga putina apa.
Se da in clocot, apoi se face focul mic, se acopera si se lasa sa fiarba 45 minute.
Se ia oala de foc si se paseaza partial nautul. Nu de tot! Sa ramina si boabe intregi.
Se pune spanacul in oala, se amesteca, se acopera si se lasa pe foc 2-3 minute. Daca nu aveti spanac tinar, rupeti frunzele de spanac in bucati si tineti putin mai mult pe foc.
Se gusta de sare si de piper si se serveste.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiV-ati prins ca e dedicat, asa ca nu-mi cereti, nu impart la nimeni, stiti cum a zis cineva: daca va place, va faceti! :)) O...
Cheesecake cu banane si frisca - La multi ani Gaby!!!Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii