Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se
Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se curata legumele, se spala si se taie cubulete mici. Se adauga pe rand ceapa taiata marunt, ardeiul gras, morcovii, patrunjelul si telina si rosiile Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii, borsul (fiert si spumat in prealabil) si apoi taiteii. Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba cateva clocote. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
Se serveste fierbinte, dupa dorinta cu ardei iute.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii