Bors cu carne de pui

Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bors cu carne de pui

Ingrediente

  • 500g carne de pui
  • 2 morcovi
  • 1 fir patrunjel
  • 1 bucata telina
  • 2-3 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • frunze de patrunjel
  • frunze de leustean
  • 250 ml bors de putina
  • 200g taitei
  • 2
  • 5 l apa
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se curata legumele, se spala si se taie cubulete mici. Se adauga pe rand ceapa taiata marunt, ardeiul gras, morcovii, patrunjelul si telina si rosiile Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii, borsul (fiert si spumat in prealabil) si apoi taiteii. Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba cateva clocote. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt.


Se serveste fierbinte, dupa dorinta cu ardei iute.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori