Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legum
Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legume lasandu-se la fiert impreuna. Se adauga uleiul, o lingura de delicat, se lasa inca aprox. 10-15 min, dupa care se adauga cartofii, taiati cubulete.
Cand cartofii sunt pe jumatate fierti, se adauga 2 linguri de bulion, se mai lasa 10 min la fiert si se adauga borsul dupa gust. Se mai lasa la fiert 10 min la fiert si se adauga fideaua si sarea dupa gust. Dupa 5 min. se stinge focul si se adauga leusteanul tocat.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii