Pentru galuste din gris se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se bat, apoi, treptat, se adauga grisul si albusurile spuma.
Pentru galuste din gris se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se bat, apoi, treptat, se adauga grisul si albusurile spuma. Galustele se formeaza cu lingura si se fierb in apa cu sare.
Galustele din gris rezultate vor intra in componenta diferitelor supe.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii