Gulas de vita

Se toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga din nou carnea, se p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 750 gr carne de vita
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri boia
  • 400 ml supa
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper
  • 1 jumatate lingurita chimen
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Se toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga din nou carnea, se pudreaza cu boiaua, apoi se toarna supa si se adauga rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se acopera cu un capac si se lasa la inabusit 60 de minute. Se taie in jumatate ardeii si se taie cuburi. Se adauga la gulas si se mai fierbe 30 minute. Se adauga supa sau apa, apoi smantana.


Se serveste cald, cu taietei fierti.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori