Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-
Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-a evaporat presaram cu boia si adaugam putina apa.
Presaram cu sare si adaugam usturoiul si chimenul. Cand carnea incepe sa devina moale, adugam cartofii taiati cubulete, ardeiul, rosia, ardeiul iute, frunzele de telina, turnam supa de oase deasupra si fierbem mai departe.
Intre timp preparam un aluat tare din ou si faina si formam galuste pe care le fierbem separat in apa cu sare.
La servire punem galustele in farfurie si turnam supa deasupra.
Decoram cu frunze de telina sau patrunjel. Servim cu ardei iuti.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii