• curatati cartofii dulci, radacina de patrunjel, pastarnacul si taiati-i cubulete• taiati si tulpina de telina cubulete• puneti-le
• curatati cartofii dulci, radacina de patrunjel, pastarnacul si taiati-i cubulete
• taiati si tulpina de telina cubulete
• puneti-le la fiert cu sare
• odata fierte, scurgeti apa intr-o oala, pastrand legumele in oala in care au fiert
• adaugati frunzele de busuioc si mixati compozitia folosind blenderul vertical Breville Hand Blender
• intr-o craticioara separata adaugati smantana, untul si cate un polonic din zeama in care au fiert legumele
• incetul cu incetul va trebui sa incorporati aproape toata zeama fierbinte peste smantana – faceti acest lucru ca s-o aduceti la aceeasi temperatura cu compozitia din oala – puneti oala la foc mic pentru 1 minut si adaugati si parmezanul
• turnati apoi incetul cu incetul peste legumele pasate in cealalta oala
• taiati chorizo si jamon bucatele si caliti-le in tigaie
• scoateti-le pe un servetel sa mai absoarba din ulei
• scoateti inima usturoiului si caliti-i intr-o tigaie, in putin ulei, sau coaceti-i putin in cuptor
• taiati tortilla triunghiuri si coaceti-o pe o plita sau intr-o tigaie de teflon
• serviti supa fierbinte, cu triunghiuri de tortilla si flakes de jamon si chorizo.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii