Un deliciu care merita incercat!
Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,fasolea verde pastai,spanacul piure,rosiile cherry taiate in sferturi,si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi.
Adaugam un praf de condimente,lingurita de legume deshidratate fara sare,adaugam 300 ml apa,amestecam,potrivim de sare si lasam sa fiarba inabusit pana scade zeama la jumatate.
Intre timp patrunjelul spalat si scurs se taie marunt si se da la blender cu usturoiul,un strop de ulei de masline si cateva bucatele de afumatura.Din amestecul-pasta obtinut oprim jumatate de cantitate pe care o amestecam cu untul moale ,la temperatura camerei.
Cealalta jumatate o lasam in cana si adaugam peste ea legumele din tigaie si le blenduim bine pana obtinem o crema fina.
Aceasta supa se serveste afumatura rumenita ,presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu untul aromat pregatit.Este o supa foarte deliciasa!
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii