Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata. Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar
Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata.
Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar taiat marunt.
Formam galuste din amestec. Calim in unt legumele taiate cubulete si ciupercile. Presaram cu restul mararului.
Turnam apa, condimentam si fierbem pana ingredientele devin moi.
Ingrosam cu amestec de frisca si adaugam galustele, fierbem pana sunt gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata orientala
Salata de legume
Salata de icre negre
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii