Se fierb 2-3 cartofi, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat sau prin razatoare. Se freaca o lingura de unt, se adauga ouale intregi, fain
Se fierb 2-3 cartofi, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat sau prin razatoare. Se freaca o lingura de unt, se adauga ouale intregi, faina, sarea si putin piper alb si se amesteca cu cartofii. Se pune la fiert in apa clocotita o galusca de proba. Daca e prea tare, se adauga putin lapte, daca e prea moale inca putina faina. Se formeaza galustele cu mina, se dau usor prin faina, se pun la fiert in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care sint gata. Se scurg intr-o sita, se pun intr-un castron, iar deasupra se toarna supa de carne.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii