Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba cons
Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase. Se adauga sare. Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata, se pune pe foc. La primul clocot, se ia cu o lingurita muiata in unt din pasta de gris si se da drumul in supa care trebuie sa fiarba incet. Dupa ce s-a pus toata pasta in felul aratat, se acopera cratita(dar nu de tot), lasind sa fiarba incet 10 minute. Se ia capacul si se intorc galustele usor. Se scot din cratita cu lingura de spuma, se asaza in castronul de servit incet ca sa nu se sfarime si se toarna supa peste ele.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii