Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba cons
Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase. Se adauga sare. Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata, se pune pe foc. La primul clocot, se ia cu o lingurita muiata in unt din pasta de gris si se da drumul in supa care trebuie sa fiarba incet. Dupa ce s-a pus toata pasta in felul aratat, se acopera cratita(dar nu de tot), lasind sa fiarba incet 10 minute. Se ia capacul si se intorc galustele usor. Se scot din cratita cu lingura de spuma, se asaza in castronul de servit incet ca sa nu se sfarime si se toarna supa peste ele.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii