Pentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase se fierbe. Galustele se prepara astfel: intr-un vas, albusurile se bat bine cu telul, se adauga galbenusurile si, putin cate putin, o parte din cantitatea de gris, pana se obtine o compozitie omogena. Se formeaza galuste cu lingurita si se pun intr-un vas cu apa clocotita si sare. in timpul fierberii, vasul se acopera cu capac si se adauga putina apa rece. Dupa fierbere, galustele se introduc in supa de oase fierbinte, la care se adauga sare si piper.
Supa cu galuste din gris se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii