Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea. Se freaca cu lingura pina cind se obtine o pasta groasa ca o smintina. S
Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea.
Se freaca cu lingura pina cind se obtine o pasta groasa ca o smintina. Se pune la foc supa strecurata intr-o oala curata si cind da primul clocot se toarna pasta putin cite putin, cu ajutorul furculitei. Se acopera oala si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Senzatie cu ciocolata! Numai bune de pus pe masa pascala...le recomand din toata inima, pline ochi de ciocolata cu o...
Muffins cu oua de ciocolata
Comentarii