Punem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim la foc puternic. Bibilic
Punem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim la foc puternic. Bibilica prajita o punem intr-o oala, oala o umple cu apa rece, punem foi de dafin. Supa o amestecam pana da in clocot, apoi o fierbem timp de aprox. 2 ore pe foc mic, daca e necesar mai asezonam, dupa care o luam de pe foc, iar dupa 1/4 de ora o strecuram. Dam jos carnea de pe os, indepartam pielea, apoi o taiem in cubulete egale. Preagatim o ingrosala din castanele pisate, putina faina si frisca, o punem in supa si o fierbem.
Alte retete recomandate:
Supa de rosii
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii