Punem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim la foc puternic. Bibilic
Punem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim la foc puternic. Bibilica prajita o punem intr-o oala, oala o umple cu apa rece, punem foi de dafin. Supa o amestecam pana da in clocot, apoi o fierbem timp de aprox. 2 ore pe foc mic, daca e necesar mai asezonam, dupa care o luam de pe foc, iar dupa 1/4 de ora o strecuram. Dam jos carnea de pe os, indepartam pielea, apoi o taiem in cubulete egale. Preagatim o ingrosala din castanele pisate, putina faina si frisca, o punem in supa si o fierbem.
Alte retete recomandate:
Supa de rosii
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii