In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand
In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand din cand in cand, prajim timp de 5 minute. Adaugam varza, cartofii si zeama concentrata de carne si chimionul dupa gust. Condimentam cu piper si punem la fiert. Supa se fierbe la flacara medie pana cand cartofii sunt moi. Aceasta supa devine mai deosebita daca inlocuim concentratul de carne cu bere.
Supa se serveste fierbinte, decorata cu ceapa verde taiata marunt si cu felii groase de paine cu chimion.
Este o reteta foarte usor de realizat.
Alte retete
Ciorba de burta
Ciorba de fasole
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii