Supa de cartofi cu carnati

In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g sunca (fiarta)
  • 200 g carnati (picanti)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura de ulei
  • 30 g unt
  • 500 g varza murata
  • 500 g cartofi
  • 8 dl zeama concentrata de vita
  • 2 lingurite de chimion
  • piper (boabe) dupa gust
  • 1 fir de ceapa verde

Mod de preparare

In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand din cand in cand, prajim timp de 5 minute. Adaugam varza, cartofii si zeama concentrata de carne si chimionul dupa gust. Condimentam cu piper si punem la fiert. Supa se fierbe la flacara medie pana cand cartofii sunt moi. Aceasta supa devine mai deosebita daca inlocuim concentratul de carne cu bere.


Supa se serveste fierbinte, decorata cu ceapa verde taiata marunt si cu felii groase de paine cu chimion.

Este o reteta foarte usor de realizat.

Alte retete

Ciorba de burta

Ciorba de fasole

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc