Supa de curcan cu galuste este delicioasa si sanatoasa. Pentru a face aceasta reteta de supa de curcan aveti nevoie de legume: morcovi,patrunjel, telina, ceapa, desigur carne de curcan,iar pentru galuste gris si oua
Se pune la fiert carnea impreuna cu legumele. Se lasa sa fiarba circa o ora jumate dupa care se strecoara. Pentru ca supa sa ramana limpede, galustele se pot fierbe separat in apa cu sare.
Pentru prepararea galustelor se bate oul cu sare si putin bibarbonat dupa care adauga treptat gris si o lingurita de ulei, amesteand continuu pana se obtine consistenta optima. Se fierb galustele asa cum v-am spus mai devreme si se pun in supa cu ajutorul unei spumiere.
Se asezoneaza cu patrunjel frunze (verde su uscat) presarat chiar inainte de servire.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii