Se curata si se taie fasii feniculul. Ceapa si usturoiul se calesc in unt topit, se presara ghimbir si se continua calirea inca 3 minute. Se adauga fe
Se curata si se taie fasii feniculul. Ceapa si usturoiul se calesc in unt topit, se presara ghimbir si se continua calirea inca 3 minute. Se adauga feniculul, cartofii si se mai calesc 7 minute, cand se adauga supa. Impreuna se fierb 15 minute, pe foc mic.
Se condimenteaza cu sare, piper, kurkuma si lichiorul de anason. Inainte de a se lua de pe foc, se introduce scoicile, se lasa sa dea un clocot si se i-a supa de pe foc.
Se serveste supa in boluri cu marar tocat deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii