Se pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se strecoara supa in alt vas
Se pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se strecoara supa in alt vas si cand incepe sa fiarba se adauga taiteii de casa. Acestia se lasa la fiert 8-10 minute, apoi se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte. Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Tocanita de pui Supa de galuste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii