Se pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se strecoara supa in alt vas
Se pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se strecoara supa in alt vas si cand incepe sa fiarba se adauga taiteii de casa. Acestia se lasa la fiert 8-10 minute, apoi se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte. Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Tocanita de pui Supa de galuste

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii