Spalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si punem boabele de piper i
Spalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si punem boabele de piper in interiorul gainii. Inmuiem chiflele in apa si le stoarcem. Apoi adaugam ouale, ficatul macinat, sarea, piperul, maghiranul si frunzele de patrunjel. Umplem gaina cu umplutura obtinuta. Punem gaina intr-o oala si turnam apa deasupra pana o acoperim. O miscam putin cu o lingura de lemn, sa intre apa si sub ea. Curatam legumele si le adaugam la carne. Spalam bine ceapa, curatam usturoiul si le adaugam la supa. Lasam sa dea in clocot la foc mare. Apoi lasam la foc mic, indepartam spuma daca se formeaza si presaram cu sare, piper si crema de ardei. Fierbem la foc mic acoperit cu un capac pana cand ingredientele devin moi. Servim supa impreuna cu legumele, iar carnea, cu cartofi cu patrunjel si muratura.
Alte retete mancare
recomandate
Ciorba radauteana
Tocanita de cartofi cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii