Carnea de pui se pune separat la fiert. Legumele se fierb, taiate in bucati mari. Se verifica cu o furculita si se adauga carnea cand acestea sunt pe
Carnea de pui se pune separat la fiert. Legumele se fierb, taiate in bucati mari. Se verifica cu o furculita si se adauga carnea cand acestea sunt pe jumatate fierte. Se lasa la foc mic cca 20 de min. Intre timp se prepara galustele din 2 oua batute cu un praf de sare si unul de piper; se adauga grisul in ploaie, avand grija sa amestecati bine, sa nu ramana cocoloase (la 2 oua intra cca 4-5 linguri de gris), pana se obtine o pasta consisenta. Se lasa la odihnit cam 3-4 min, apoi se verifica in supa, luand compozitie cu o lingurita. Daca aceasta se imprastie in supa, se mai ingroasa compozitia cu jumatate de lingura de gris. Se formeaza apoi galustele cu ajutorul unei lingurite si se lasa sa fiarba la foc mic cam 5 min. Se potriveste de sare, se adauga verdeata.
Se serveste cu hrean proaspat ras.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii