Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate. Adaugam o
Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate.
Adaugam o ceapa rosie taiata rondele, iar dupa inca o jumatate de ora de fierbere totul se paseaza. Se pune din pe foc se adauga condimentele si bucatile de peste dezosate si fierbem foarte incet timp de 10 minute. Adaugam smantana din belsug si servim cu cateva picaturi de zeama de lamaie si rondele de lamaie.
Alte retete reteta de ciorba
Ciorba de perisoare
Ciorba radauteana
Ciorba de vacuta
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezRetete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Comentarii
Adaugă comentariu