Pestele se curata si se dezoseaza, scotand carnea file. Capul, inotatoarele si oasele, ramase dupa ce s-a scos carnea file, se fierb pentru a prepara
Pestele se curata si se dezoseaza, scotand carnea file. Capul, inotatoarele si oasele, ramase dupa ce s-a scos carnea file, se fierb pentru a prepara baza ciorbei de peste. Pestele file se pune in supa strecurata la terminare.(Cine nu stie sa curete peste sau sa-l dezoseze isi cumpara materia prima separat pentru ciorba si separat 4 bucati de peste file.)
Ceapa se curata, se taie rondele, usturoiul taiat marunt si bucatile de peste ramase, capul, coada, oasele se pun intr-o oala mare. Se presara cu o lingura rasa de sare si cu boia, se taie rondele un ardei verde si se toarna cca 2 l de apa si se fierb pe foc iute cel putin o ora si jumatate. Cu cca 15 minute inainte de expirarea timpului, se adauga rosiile taiate felii. Intre timp fileul de peste se sareaza pe ambele parti. Cand baza ciorbei este gata, se strecoara, iar carnea si si tot ce trece prin strecuratoare se paseaza. Supa densa obtinuta se trece intr-o oala potrivita. Se fierbe si cand clocoteste se pun bucatile de peste dezosate cu multa grija. Se fierbe 10 minute pe flacara mica fara sa se amestece. Ardeiul verde ramas se taie rondele subtiri si se adauga la ciorba in ultima clipa.
Alte retete cu peste recomandate
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaIn principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii