Se spala puiul in cateva ape, se parleste 2-3 minute la foc mare, se mai trece printr-un jet de apa si se pune sa fioarba in apa cu un praf de sare. S
Se spala puiul in cateva ape, se parleste 2-3 minute la foc mare, se mai trece printr-un jet de apa si se pune sa fioarba in apa cu un praf de sare. Se ia spuma si dupa ce incepe sa clocoteasca, se adauga legumele curatate si spalate in prealabil. Supa se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a fiert carnea de pui si legumele se scot in sita. Ceapa, usturoiul si albitura se dau la o parte, iar morcovul se taie rondele si se pun in supa. Se bat ouale, se adauga faina in ploiae si se formeaza compozitia pentru galuste. Dupa ce supa a dat in clocot, se bat ouale, se amesteca cu grisul , se formeaza galustele si se pun in supa. La sfarsit se adauga untul, sare, piperul si verdeata tocata marunt.
Alte retete de supa:
Supa de galuste
Supa de rosii
Supa de fasole cu ciolan afumat
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii