Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce punem putina apa, oparim astfel cea
Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce punem putina apa, oparim astfel ceapa. Apoi adaugam carnea taiata cubulete, punem sare, piper, foi de dafin, usturoi zdrobit si chimion macinat. Daca s-a albit putin carnea, mai punem inca un deget de apa si o fierbem bine sub capac (daca apa se evapora, mai adaugam). Daca s-a facut, adaugam 1,5 litri apa si punem cartofii taiati cubulete si fasolea verde curatata si taiata. Din faina si smantana facem o ingrosala, care o adaugam la supa, daca toate ingredientele s-au inmuiat bine. In sfarsit, presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Retete de ciorba recomandate:
Ciorba de burta
Ciorba perisoare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii