Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce punem putina apa, oparim astfel cea
Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce punem putina apa, oparim astfel ceapa. Apoi adaugam carnea taiata cubulete, punem sare, piper, foi de dafin, usturoi zdrobit si chimion macinat. Daca s-a albit putin carnea, mai punem inca un deget de apa si o fierbem bine sub capac (daca apa se evapora, mai adaugam). Daca s-a facut, adaugam 1,5 litri apa si punem cartofii taiati cubulete si fasolea verde curatata si taiata. Din faina si smantana facem o ingrosala, care o adaugam la supa, daca toate ingredientele s-au inmuiat bine. In sfarsit, presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Retete de ciorba recomandate:
Ciorba de burta
Ciorba perisoare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii