Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce punem putina apa, oparim astfel cea
Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce punem putina apa, oparim astfel ceapa. Apoi adaugam carnea taiata cubulete, punem sare, piper, foi de dafin, usturoi zdrobit si chimion macinat. Daca s-a albit putin carnea, mai punem inca un deget de apa si o fierbem bine sub capac (daca apa se evapora, mai adaugam). Daca s-a facut, adaugam 1,5 litri apa si punem cartofii taiati cubulete si fasolea verde curatata si taiata. Din faina si smantana facem o ingrosala, care o adaugam la supa, daca toate ingredientele s-au inmuiat bine. In sfarsit, presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Retete de ciorba recomandate:
Ciorba de burta
Ciorba perisoare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii