Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, s
Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, se amesteca galbenusurile cu cascavalul, smantana, untul si uleiul. Se toarna putin cate putin din acest amestec in supa si se lasa sa mai dea intr-un clocot.
Se serveste supa fierbinte cu patrunjel tocat marunt, presarat deasupra.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii