Supa de vita

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr legume: morcovi
  • ceapa
  • pastarnac
  • telina
  • 1 kg piept de vita
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, se amesteca galbenusurile cu cascavalul, smantana, untul si uleiul. Se toarna putin cate putin din acest amestec in supa si se lasa sa mai dea intr-un clocot.


Se serveste supa fierbinte cu patrunjel tocat marunt, presarat deasupra.

Alte retete:

Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc