Pentru supa delicioasa din carne macra se pregateste o supa de carne care, dupa ce s-a strecurat se pune la fiert. In aceasta supa se adauga carnea bine spalata.
Pentru supa delicioasa din carne macra se pregateste o supa de carne care, dupa ce s-a strecurat se pune la fiert. In aceasta supa se adauga carnea bine spalata, taiata bucatele mici sau tocata, si oasele dupa ce supa a dat in clocot si s-a ridicat spuma, se adauga zarzavatul curatat si spalat. Se lasa sa se fiarba la foc potrivit 1 1/2 ora. Cand totul este bine fiert (carnea si zarzavatul), se da oala jos de pe foc, se strecoara si se limpezeste, adaugind in supa strecurata doua albusuri de ou nebatute. Se aseaza oala din nou la fiert si se bate usor cu telul. In acest timp, se formeaza pe deasupra un fel de spuma care stringe toate particelele solide din supa, albusul se ingheaga, iar supa ramine limpede. Se da jos oala de pe foc si se trece supa printr-o strecuratoare pe care se aseaza o bucata de pinza deasa. Dupa ce supa s -a racit, se stringe toata grasimea care s-a format deasupra. Se incalzeste din nou si se toarna fierbinte in cesti.
Supa poate fi servita la orice masa, oricit de pretentioasa. Se serveste la cesti, cu pateuri mici de carne sau branza, crutoane, saleuri care se aseaza pe o farfurie, alaturi de supiera.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii