Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi sa fiarba in apa rece ca
Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi sa fiarba in apa rece cat sa-l acopere, se spumuieste cand da in clocot si se lasa sa fiarba la foc mic. Se spumuieste des, pentru ca supa sa ramana limpede. Cand carnea s-a inmuiat usor, se adauga zarzavatul intreg si se lasa sa fiarba in continuare. Se sareaza, apoi se pun merele curatate de coaja si taiate felii subtiri sa fiarba in supa, la un sfert de ora dupa ce s-a pus zarzavatul. Cand merele sunt fierte, se ia oala de pe foc, se drege supa cu ou batut cu smantana, se acreste dupa gust (supa este foarte dulce) cu zeama de la o jumatate de lamaie si se serveste calda, dar este buna si rece.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de pui cu galuste
Supa de spanac
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii