Supa din carne de pui

Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se fac

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se face des, iar dupa ce supa devine limpede, se adauga zarzavatul si ceapa curatate si spalate. Se fierbe totul la foc mic doua ore, dupa care se scoate puiul, se curata de oase, se pune carnea in supa, iar zarzavatul se trece prin sita. Supa se mai fierbe o jumatate de ora impreuna cu piureul de legume si cu sarea necesara. Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se raceasca putin.
Se serveste cu verdeata deasupra si putin piper macinat pus direct in farfurie.

retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de spanac

Supa de pui cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori