Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se fac
Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se face des, iar dupa ce supa devine limpede, se adauga zarzavatul si ceapa curatate si spalate. Se fierbe totul la foc mic doua ore, dupa care se scoate puiul, se curata de oase, se pune carnea in supa, iar zarzavatul se trece prin sita. Supa se mai fierbe o jumatate de ora impreuna cu piureul de legume si cu sarea necesara. Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se raceasca putin.
Se serveste cu verdeata deasupra si putin piper macinat pus direct in farfurie.
retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de spanac
Supa de pui cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii