Pentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se spala sub jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, cuburile MAGGI si piper boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot. Supa se strecoara. Se prepara galustile - in albusurile batute spuma se adauga treptat grisul si apoi se sareaza. Se obtine o compozitie din care se formeaza galusti. Se fierb in apa cu sare si se introduc in supa.
Supa din carne de pui cu galuste se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii